dr Zoran Milivojević

Pisac, Aktivista, Psihoterapeut

Najnoviji članci

27. Decembra 2015.

Novogodišnji lični proglas

[…]
20. Decembra 2015.

Idealno Ja

[…]
14. Decembra 2015.

Unutrašnji govor

[…]
10. Decembra 2015.

Mrzitelji

[…]

Knjige

Najnovije objave na Facebook-u

Transakcijska analiza u Zagrebu:
Dragi LJUBITELJI PSIHOLOGIJE,
obavještavamo Vas da su u tijeku prijave za novu edukacijsku grupu iz Transakcijske analize (TA) u Zagrebu koju će sa suradnicima voditi dr. Zoran Milivojević. Edukacija započinje u subotu 28.10. 2017. Godine.
ORGANIZATORI
Edukacija iz transakcijske analize je pod pokroviteljstvom International Transactional Analysis Academy (ITA Academy); International Transactional Analysis Institute (ITA Institute), Psihopolis institute. Ovlašteni edukatori i supervizori koji će tijekom 2017./2018. biti angažirani na TA edukaciji u Zagrebu:
Zoran Milivojević, dr. med., psihoterapeut, Teaching and Supervising Transactional Analyst, autor brojnih knjiga objavljenih u Hrvatskoj (Emocije, Uloviti ljubav, Formule ljubavi, - Mozaik knjiga; Mala knjiga za velike roditelje - Znanje) i koautor udžbenika Psihoterapijski pravci, Medicinska naklada, 2014.
Maja Stoparić, dipl.psiholog, psihoterapeut, Supervising Transactional Analyst.
mag. Ivana Mandarić, dipl. socijalna radnica, psihoterapeut, Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst.
UVJETI POHAĐANJA
Početnu edukaciju iz transakcijske analize, TA-101, mogu pohađati svi. Edukacija je otvorena za vrlo različite profile - ne samo za psihologe i liječnike kako se to obično misli - jer se TA primjenjuje u vrlo različitim kontekstima (savjetovanje, coaching, psihoterapija, organizacije, pedagogija, medijacija, medicina, nastava, itd). Također je otvorena za studente i za one koje zanima psihologija međuljudskih odnosa, kao i za one koji ovu edukaciju shvaćaju kao ”malu životnu školu”.
TERMINI I CIJENA
Početna edukacija iz transakcijske analize, tzv. TA-101, održava se jednom mjesečno tijekom deset mjeseci, vikendom. Edukacija se može plaćati u mjesečnim obrocima.
Cijena po susretu iznosi 120 eura po osobi (protuvrijednost u kunama). Studenti po susretu plaćaju 90 eura (protuvrijednost u kunama).
Po završetku edukacije i uspješno položenom ispitu, dobivaju se i međunarodni certifikati o završenoj edukaciji - Transactional Analysis - Basic Certificate od strane International Transactional Analysis Academy (na engleskom jeziku) i 101 Verification Form od strane International Transactional Analysis Association (na engleskom jeziku).
Završetkom ove edukacije stječe se pravo na redovno članstvo u Međunarodnom TA udruženju (ITAA) i pridruženo članstvo u Međunarodnom TA institutu (ITAI), te se po želji može nastaviti trening na naprednoj razini.
Ukoliko ste zainteresirani, pozivamo Vas da se priključite ovoj edukaciji. Ako poznajete nekoga tko bi mogao biti zainteresiran, molimo Vas da proslijedite ovu obavijest.
PRIJAVE
Kontakt osoba za prijave kao i za sve dodatne informacije je Antoana Silov, magistra psihologije, savjetnica transakcijske analize.
e-mail: ta101.zagreb@gmail.com
Za prijavu u edukacijsku grupu potrebno je poslati: ime i prezime (s Vašim eventualnim titualama - potrebno za certifikate), datum rođenja, e-mail adresu na koju želite dobivati poštu, broj mobitela, kratak životopis (desetak rečenica), i kratko motivacijsko pismo (u nekoliko rečenica opišite što očekujete od ove edukacije).

Srdačni pozdravi,
Zoran Milivojević
Maja Stoparić
Ivana Mandarić
Antoana Silov
...

View on Facebook